UC-icon-small-white.png
  • UC CELEBRATION MEI
    27 mei 20:00 – 21:30
    Open Huis - Mijlstraatkerk, Mijlstraat 108, 2570 Duffel, Belgium
    UNCONDITIONAL is een ontdekking van authentieke spiritualiteit zonder je te verbinden aan godsdienst of kerk met live muziek, meditatie en ontmoeting. Onze muzikale gast is Elina Kuokkanen. Ze brengt bekende songs met een Finse touch. Kom en feest mee. Wie breng jij mee?
  • UC MEDITATION JUNI
    10 jun. 19:30 – 20:30
    Open Huis - Mijlstraatkerk, Mijlstraat 108, 2570 Duffel, Belgium
    Ontdek, vernieuw en onderhoud de helende kunst van het mediteren. Unconditional biedt kosteloos sfeervolle begeleide meditatie aan in het Open Huis in de Mijlstraat. Vind je liefdevolle evenwicht en leer onderweg boeiende mensen kennen.
  • UC MEDITATION MEI
    13 mei 19:30 – 20:30

UNCONDITIONAL

CELEBRATIONS

Iedere vierde vrijdag van de maand om 20u in de kerk van de Mijlstraat Nr. 108 in Duffel

UC-icon-small-pink.png

UNCONDITIONAL is een aangename ontdekking van vernieuwende spiritualiteit. Het is je huis verlaten en in contact komen met mensen die samen met jou op zoek zijn naar verdieping. En meteen ook een kans op onvoorwaardelijke vriendschap.

UNCONDITIONAL zet in op een positief mensbeeld en universeel godsbeeld. Ook wie om begrijpelijke redenen de naam God niet wenst te gebruiken, zal zich thuis voelen en krijgt de kans zich spiritueel te ontwikkelen.

Overweeg je het leven om te vormen zonder je daarbij te verbinden aan godsdienst of kerk? Dan kan je UNCONDITIONAL uitproberen.

UNCONDITIONAL is een celebration met heel wat flexibiliteit. Niet in concurrentie met een liturgische viering, maar veeleer als alternatief. Het is een andere benadering voor een andere doelgroep.

​We combineren live muziek met universele en motiverende inzichten; met meditatie, affirmatie en ontmoeting.

Zin in een nieuw begin? Kom dan, en breng iemand met je mee!

UNCONDITIONAL biedt ook afzonderlijke meditatiesessies aan.

PXL_20210517_074703085~2_edited.jpg

MEDITATIE

elke maandag, woensdag, vrijdag

om 09u in de meditatiekamer

elke tweede vrijdag om 19u30

in de Open kamer

MUZIKALE

GAST

Wij verwelkomen graag telkens muzikale gasten

VLOTTE

MUZIEK

Het mag ook gewoon goed klinken

inspirerende

GEDACHTE

We beluisteren

een inspirerende gedachte

SAMEN

AFFIRMEREN

Wij bidden positief en strekken ons uit naar het goede  check

AANDACHT

VOOR ALLEN

Het is goed elkaar aanwezig te weten en deel uit te maken

van de groep

VERBONDEN

HEID

Onze zoektocht naar God en naar geluk ondernemen we samen

GOED

Een praktische boodschap met een positieve benadering van God en het leven

Samen

mediteren

We zorgen voor een begeleid moment van meditatie en contemplatie

MUZIKALE RUST

Met de juiste melodie komen we makkelijker tot rust

GLAASJE

HEFFEN

Naderhand is er de kans om elkaar beter te leren kennen, bij een glaasje, dus

openhuis.jpg

OPEN HUIS

maandag, woensdag,

vrijdag van 10u tot 12u

TaraRoxy Music

ZONDER

OORDEEL

We willen samen optrekken en elkaar bemoedigen om dagdagelijks te drinken uit de grote Bron die zich onvoorwaardelijk aanbiedt.

Bij UNCONDITIONAL passeren inspirerende figuren en hun teksten de revue. Er klinkt steeds een motiverende boodschap die inzet op de transformatie van het leven door het aanreiken van universele spirituele principes.

Houd me op de hoogte

Goed ontvangen!