UNCONDITIONAL

UNCONDITIONAL is een niet-solitaire ontdekking van authentieke spiritualiteit. Het is je huis verlaten en in contact komen met mensen die samen met jou op zoek zijn naar meer. En meteen ook een kans op onvoorwaardelijke vriendschap.

UNCONDITIONAL zet in op een positief mensbeeld en godsbeeld. Ook wie om begrijpelijke redenen de naam God niet wenst te gebruiken, zal zich thuis voelen en krijgt de kans zich spiritueel te ontwikkelen.

Overweeg je het leven om te vormen zonder je daarbij te verbinden aan godsdienst of kerk? Dan kan je UNCONDITIONAL uitproberen.

UNCONDITIONAL is een celebration met heel wat flexibiliteit. Niet in concurrentie met een liturgische viering, maar veeleer als alternatief. Het is een andere benadering voor een andere doelgroep.

​We combineren live muziek met universele en motiverende inzichten; met meditatie, affirmatie en ontmoeting.

Zin in een nieuw begin? Kom dan, en breng iemand met je mee!

UNCONDITIONAL biedt ook afzonderlijke medi-tatiesessies aan.

GARDEN EDITION

UNCONDITIONAL

MUZIKALE

GAST

Wij verwelkomen graag telkens muzikale gasten

VLOTTE

MUZIEK

Het mag ook gewoon goed klinken

inspirerende

GEDACHTE

We beluisteren

een inspirerende gedachte

AFFIRMATIES

UITZEGGEN

Wij bidden positief en strekken ons uit naar het goede  check

AANDACHT

VOOR ALLEN

Het is goed elkaar aanwezig te weten en deel uit te maken

van de groep

VERBONDEN

HEID

Onze zoektocht naar God en naar geluk ondernemen we samen

MOTIVEREND

WOORD

Een praktische boodschap met een positieve benadering van God en het leven

Samen

mediteren

We zorgen voor een begeleid moment van meditatie en contemplatie

MUZIKALE RUST

Met de juiste melodie komen we makkelijker tot rust

GLAASJE

HEFFEN

Naderhand is er de kans om elkaar beter te leren kennen, bij een glaasje, dus

• Tara
  • Roxy Music
00:00 / 00:00

ZONDER

OORDEEL

We willen samen optrekken en elkaar bemoedigen om dagdagelijks te drinken uit de grote Bron die zich onvoorwaardelijk aanbiedt.

Bij UNCONDITIONAL passeren inspirerende figuren en hun teksten de revue. Er klinkt steeds een motiverende boodschap die inzet op de transformatie van het leven door het aanreiken van universele spirituele principes.

Iedere vierde vrijdag van de maand om 20u in de kerk van de Mijlstraat Nr. 108 in Duffel

December: derde vrijdag, 20/12

ANDERS

De mooie oefening die UNCONDITIONAL wil maken, is het vinden van een taal om God bespreekbaar te maken en de schoonheid van onze goddelijke oorsprong in de verf te zetten.

De manier van bidden tijdens UNCONDITIONAL is positief. Het smeekgebed wordt hier omgeruild met affirmaties

​Affirmeren is de praktijk van iemand die niet langer schuld belijdt maar zich opent voor de wonderlijke mogelijkheden van het Universum. Meditatie is de praktijk van een zoeker, die door een nieuwe aandacht God op het spoor kan komen.

BIDDEN

UNCONDITIONAL biedt de ruimte voor stilte en meditatie. We willen hier de techniek van het mediteren graag verbinden met onze diepste verlangens. We nemen onze plaats in het Universum in met een steeds groeiend bewustzijn dat al onze noden vervuld zijn.

Van de vele mystieke voorbeelden in de eigen of andere tradities leren we dat we God beter niet menselijk denken. Wij richten ons niet tot een verre God. God is de Aanwezige die nooit afwezig is.

De afwezigen zijn wij. Anders gezegd: wij groeien in het bewustworden van de diepste Realiteit.

Wilfried Stinissen

Allen ontvangen wij de gaven van de Geest, maar enkel bij wie bereid is in te gaan op de impulsen van de Geest, rijpt de vrucht van de Geest.

Albert Einstein

Het schoonste en diepste gevoelen dat wij kunnen ondergaan, is het ervaren van het mystieke. Het is de kracht van alle ware wetenschap.

Thomas Merton

We moeten bereid zijn het leven

dat we gepland hebben op te geven, om het leven te vinden

dat op ons wacht.

HOE BELEEFDE JIJ UNCONDITIONAL?

UNCONDITIONAL werft niet en kent geen lidmaatschap. Het is gewoon een plaats voor herbronning.