UNCONDITIONAL

Fri, Apr 24
Apr 24, 8:00 PM – 9:30 PM
Mijlstraatkerk, Mijlstraat, 2570 Duffel, Belgium
Met de muzikale hulp van Bram Cools toveren we deze editie om in een Bob Dylan celebration.
CELEBRATION mei 2020
Fri, May 22
May 22, 8:00 PM – 9:45 PM
Mijlstraatkerk, Mijlstraat, 2570 Duffel, Belgium
Heel graag verwelkomen wij violiste Ruth Mareen. Ze studeerde aan LUCA school of Arts te Leuven en vervolledigt haar bachelor in het Koninklijk conservatorium van Den Haag. Ruth kon de sfeer in de Mijlstraatkerk al een keer opsnuiven toen zij mede muziek verzorgde voor een sfeervol ligconcert.
MEDITATION april 2020
Fri, Apr 03
Apr 03, 7:30 PM – 8:30 PM
Mijlstraatkerk, Mijlstraat, 2570 Duffel, Belgium
UNCONDITIONAL biedt de ruimte voor stilte en meditatie. Ontdek hoe je meditatie kan verbinden met het ontdekken en realiseren van je diepste verlangens. Diaken Rob leidt in en begeleidt de deelnemers doorheen het half uurtje meditatie.
CELEBRATION maart 2020
Fri, Mar 27
Mar 27, 8:00 PM – 9:30 PM
Mijlstraatkerk, Mijlstraat, 2570 Duffel, Belgium
Unconditional is verheugd Lieven Van Vaerenbergh te verwelkomen als muzikale Gast tijdens de celebration van de maand april.

UNCONDITIONAL is een niet-solitaire ontdekking van authentieke spiritualiteit. Het is je huis verlaten en in contact komen met mensen die samen met jou op zoek zijn naar meer. En meteen ook een kans op onvoorwaardelijke vriendschap.

UNCONDITIONAL zet in op een positief mensbeeld en godsbeeld. Ook wie om begrijpelijke redenen de naam God niet wenst te gebruiken, zal zich thuis voelen en krijgt de kans zich spiritueel te ontwikkelen.

Overweeg je het leven om te vormen zonder je daarbij te verbinden aan godsdienst of kerk? Dan kan je UNCONDITIONAL uitproberen.

UNCONDITIONAL is een celebration met heel wat flexibiliteit. Niet in concurrentie met een liturgische viering, maar veeleer als alternatief. Het is een andere benadering voor een andere doelgroep.

​We combineren live muziek met universele en motiverende inzichten; met meditatie, affirmatie en ontmoeting.

Zin in een nieuw begin? Kom dan, en breng iemand met je mee!

UNCONDITIONAL biedt ook afzonderlijke medi-tatiesessies aan.

GARDEN EDITION

UNCONDITIONAL

MUZIKALE

GAST

Wij verwelkomen graag telkens muzikale gasten

VLOTTE

MUZIEK

Het mag ook gewoon goed klinken

inspirerende

GEDACHTE

We beluisteren

een inspirerende gedachte

AFFIRMATIES

UITZEGGEN

Wij bidden positief en strekken ons uit naar het goede  check

AANDACHT

VOOR ALLEN

Het is goed elkaar aanwezig te weten en deel uit te maken

van de groep

VERBONDEN

HEID

Onze zoektocht naar God en naar geluk ondernemen we samen

MOTIVEREND

WOORD

Een praktische boodschap met een positieve benadering van God en het leven

Samen

mediteren

We zorgen voor een begeleid moment van meditatie en contemplatie

MUZIKALE RUST

Met de juiste melodie komen we makkelijker tot rust

GLAASJE

HEFFEN

Naderhand is er de kans om elkaar beter te leren kennen, bij een glaasje, dus

• Tara
  • Roxy Music
00:00 / 00:00

ZONDER

OORDEEL

We willen samen optrekken en elkaar bemoedigen om dagdagelijks te drinken uit de grote Bron die zich onvoorwaardelijk aanbiedt.

Bij UNCONDITIONAL passeren inspirerende figuren en hun teksten de revue. Er klinkt steeds een motiverende boodschap die inzet op de transformatie van het leven door het aanreiken van universele spirituele principes.

Iedere vierde vrijdag van de maand om 20u in de kerk van de Mijlstraat Nr. 108 in Duffel

Zaterdag 27/06: UC Garden party