VORMSEL 2021 ?

Parochie Martinus-Mijlstraat - DUFFEL

UITGESTELDE VIERING

Zondag 04 oktober 2020 om 09u of 11u

Met oog op de nodige veiligheidsmaatregelen gaan de vormselvieringen wel degelijk door op de oorspronkelijke locatie, namelijk de grotere Martinuskerk.

Groep A om 09u in de Martinuskerk
Groep B om 11u in de Martinuskerk

We gaan er nu al onder voorbehoud van uit dat we 200 personen in de kerk zullen kunnen toelaten. Dat betekent dat elke vormeling tot maximum 5 personen kan meebrengen. Stel dus nu al je bubbel van 5 + 1 samen!

We beseffen dat dit voor velen een beperking is maar al bij al geeft dit toch al meer mogelijkheden dan wat we de voorbije tijd hebben gekend.

Ik dien opnieuw te bevestigen dat het een vereenvoudigde viering zal zijn, zoals ons nu bijzonder gevraagd wordt - dus zonder samenzang en zonder voorlezen door de vormelingen. We zorgen wel voor mooie live muziek opdat het toch een feestviering mag zijn.

Laatste afspraak voor het vormsel:

We hebben elkaar al een tijdje niet meer gezien en daarom is het van belang dat we elkaar nog voor het vormsel terugzien in een zondagsviering om de laatste duiding over het vormsel mee te geven. In die viering zullen alle namen van de vormelingen worden vernoemd. Ook zal diaken Rob zich tot de vormelingen richten.

Beste ouders, kom dus met je vormeling naar de viering op zondag 13 september om 10u. Daar zetten we de noodzakelijke stap voor het vormsel op 4 oktober.

Dank voor jullie begrip en flexibiliteit in deze onwaarschijnlijke tijden.

Groet van diaken Rob