PXL_20210618_151409865_2.jpg

MEDITATIE

Betreed mee onze mooie ruimte voor meditatie en ontmoeting.

We verbinden de techniek van het mediteren met onze diepste

verlangens om gebalanceerd in het leven te staan.

Kom gewoon langs en sluit vrijblijvend aan.

PXL_20210517_074703085~2_edited.jpg

Waarom meditatie?

Sommigen denken dat je er rustig van wordt. Maar wanneer je zo bewust je hyperkinetische denkgeest ervaart, dan kan dat best tegenvallen.

Toch is er dit goede nieuws. We zijn niet onze gedachten en door meditatie krijgen we stilaan vat op de werking van onze denkgeest. Zo vinden we de weg naar eigenwaarde en evenwichtig leven.

received_974475889685148.jpeg

Anders in het leven staan

Als meditatie niet voor allen is, dan toch wel voor ieder die naar levenszin op zoek is. Voor ieder die genoeg heeft van de ruwe verdedigingstactiek waarmee velen in het leven staan.

Diaken Rob zet je mee op weg om te doorgronden wat meditatie kan betekenen. Het is goed om met gelijkgezinden elkaar te bemoedigen in het gaan van een mooie spirituele levensweg.

Op naar Christusbewustzijn

Het is verbazend wat er gebeurt wanneer je het licht of de zalving niet buiten jezelf zoekt maar gaat opsporen binnen je eigen wezen of zijn. Dat nieuwe bewustzijn verandert alles.

In die zin volgen we de Christus na door de berg op te gaan; door de stilte aan te durven en het verlangen op te wekken waarmee de innerlijke woestijn kan gaan bloeien als een welbesproeide tuin.

elke maandag, woensdag en vrijdag
van 09u00 tot 09u45

Kerk van de Mijlstraat 108, Duffel

in de ochtend

Wandel door de deur en je kan mee-diteren!

PXL_20210521_061257980_edited.jpg

De meditatie op vrijdagavond is een inspirerende formule. Een leuke combinatie van bezinning, meditatie en een mooi muziekmoment. Bedankt voor dit aanbod.

Inge J.

Ook op vrijdagavond kan je mee-diteren

UNCONDITIONAL MEDITATIE

UC-icon-small-pink.png

Meditatie op de avond

Een vrijdagavond heeft haar eigen bestaansrecht. Toch durven sommigen de prioriteiten omgooien en kiezen voor het doen van 'innerlijk werk'. Maar dan in verbondenheid met vrienden die zich graag oefenen in de kunst van het leven.

Muzikaal slot

We zorgen voor een mooi decor, een zinvolle inleiding en een muzikaal slot. Zo wordt de vrijdagavond de sleutel tot een zalig weekend en een week die er al snel anders uitziet.

Sluit virtueel aan

We werken volop aan de mogelijkheid om onze avonden mooi in beeld te brengen en ze bovendien te streamen voor ieder die er niet live kan bij zijn. Dit zou dit jaar nog, in 2021, gerealiseerd kunnen worden.

elke vrijdag
van 19.30u tot 20.30u