top of page
Tekening UC meditation c (Inge Jacobs).jpg

MEDITATIE IN DE OCHTEND

Betreed mee onze mooie ruimte voor meditatie en ontmoeting.

We verbinden de techniek van het mediteren met onze diepste

verlangens om gebalanceerd in het leven te staan.

Kom gewoon langs en sluit vrijblijvend aan.

PXL_20210517_074703085~2_edited.jpg

Waarom meditatie?

Sommigen denken dat je er rustig van wordt. Maar wanneer je zo bewust je hyperkinetische denkgeest ervaart, dan kan dat best tegenvallen.

Toch is er dit goede nieuws. We zijn niet onze gedachten en door meditatie krijgen we stilaan vat op de werking van onze denkgeest. Zo vinden we de weg naar eigenwaarde en evenwichtig leven.

received_974475889685148.jpeg

Anders in het leven staan

Als meditatie niet voor allen is, dan toch wel voor ieder die naar levenszin op zoek is. Voor ieder die genoeg heeft van de ruwe verdedigingstactiek waarmee velen in het leven staan.

 

Diaken Rob zet je mee op weg om te doorgronden wat meditatie kan betekenen. Het is goed om met gelijkgezinden elkaar te bemoedigen in het gaan van een mooie spirituele levensweg.

PXL_20210320_161249068~2.jpg

Op naar Christusbewustzijn

Het is verbazend wat er gebeurt wanneer je het licht of de zalving niet buiten jezelf zoekt maar gaat opsporen binnen je eigen wezen of zijn. Dat nieuwe bewustzijn verandert alles.

 

In die zin volgen we de Christus na door de berg op te gaan; door de stilte aan te durven en het verlangen op te wekken waarmee de innerlijke woestijn kan gaan bloeien als een welbesproeide tuin.

elke maandag, woensdag en vrijdag
van 09u00 tot 09u45

Kerk van de Mijlstraat 108, Duffel

's morgens

Wandel door de deur en je kan mee-diteren! 

bottom of page