top of page
PXL_20221101_161127155.MP.jpg

REVEIL

ANDERS GEDENKEN OP 1 NOVEMBER

Naast de traditionele Allerheiligenviering in de Martinuskerk biedt de Geloofsgemeenschap te Duffel op de eerste november om vijf uur 's avonds een nieuwe herdenkingsviering aan in het Open Huis van de Mijlstraatkerk. Een mooie en muzikale viering die door de fanfare 'De Trouwe Vrienden' wordt opgeluisterd. 

PXL_20211101_161948014.jpg

RUIMTE VOOR IEDEREEN

De fanfare koos ervoor om samen te werken met de Geloofsgemeenschap te Duffel en zo aan te sluiten bij 'Reveil', een formule die doorheen Vlaanderen wordt gebruikt om onze overledenen te gedenken, ongeacht ieders levensovertuiging. 

Zo scheppen wij een warm samenspel van mooie muziek, verdiepende tekst uit verschillende tradities, in een sfeer van onderlinge verbondenheid. 

DSC04529.JPG

GETUIGENIS

Dank uit het diepste van ons hart voor deze unieke en onvergetelijke herdenkingsviering. De warme treffende teksten, de prachtige muziek gebracht door de fanfare en de hemelse stem van Eimear. De verbondenheid met ons vake, maar ook met alle aanwezigen was intens voelbaar.  Heel veel dank!

Lydia en Robert, Reveil 2021

DSC06446.jpg
DSC06650.jpg

KIJK EN LUISTER EVEN MEE

Hieronder delen wij met u een opname uit het publiek van 'Solveig's Song' van Edvard Grieg zoals het werd vertolkt door De Trouwe Vrienden en soliste Eimear Allaert.

bottom of page