Sat, Feb 08 | Mijlstraatkerk

Lichtmis met het Agur-koor in de Mijlstraatkerk!

Welkom aan de gezinnen van de eerste communicanten en de kindjes die het voorbije jaar gedoopt werden! Een viering met veel kinderen dus. Alle kinderen ontvangen de kinderzegen! Het boeiende solidariteitskoor AGUR zorgt voor de muziek. En, er zijn pannenkoeken!
Registratie is afgesloten

Tijd & Plaats

Feb 08, 2020, 6:30 PM – 7:30 PM
Mijlstraatkerk, Mijlstraat 108, Duffel

Meer

Graag nodigen wij jullie uit op onze gezinsviering. We vieren Lichtmis. De dag dat Maria en Jozef met kindje Jezus naar de tempel gingen.

Het zou heel fijn zijn als jullie samen met jullie ouders ook naar onze tempel zouden komen. Onze tempel is de Mijlstraatkerk.

De viering start om 18u30 uur en de kindjes die het voorbije jaar gedoopt werden in onze kerk komen ook! Een viering met veel kinderen dus. Wat staat er allemaal te gebeuren? Kom dan maar kijken en meevieren in onze kerk. Alle kinderen ontvangen de kinderzegen!

We verwelkomen in het bijzonder de kinderen die binnen enkele maanden de eerste communie zullen ontvangen.

Registratie is afgesloten