top of page
IMG-20220121-WA0024_2.jpg

OPEN VIBE

Jongeren vinden elkaar

Open Vibe biedt ruimte voor jongeren tussen 17 en 24 jaar om in en rondom het Open Huis van de Mijlstraatkerk vriendschap te vormen op een plaats waar je helemaal jezelf kan zijn. 

Licht en liefde

EEN VEILIGE RUIMTE

Open Vibe geeft jongeren een veilige ruimte om vriendschappen te sluiten in en rondom het Open Huis van de Mijlstraatkerk. Jongeren zijn met grote regelmaat verborgen worstelende helden die trachten het hoofd boven water te houden. We geven hen de kans vriendengroepjes te vormen waar ze zichzelf kunnen zijn. 

Dit initiatief wordt niet godsdienstig gekaderd. Vriendschap, openheid en veiligheid zijn enkele kernwoorden. Waar nodig kan een zeker spiritueel kader worden aangereikt en daar waar noden rijzen, worden ondersteunende wegen gezocht en is naast de aanwezige begeleiding ook diaken Rob aanspreekbaar.

Image by Chad Madden

EEN EIGEN KAMER

De jongeren richten als het ware hun eigen kamer in dit Open Huis in en krijgen hiermee de kans om vrijblijvend ook de andere kamers van het Huis te verkennen. Zij hebben de ruimte om zelf af te tasten wat aangenaam en goed is om elkaar geregeld te ontmoeten. De allereerste keer vond plaats op vrijdag 21 januari 2022. We gaan voor een maandelijkse ontmoeting.

Het samenzijn wordt met voldoende afstand begeleid door Ilse en Marijke van het team Open Kerk. Zij zorgen voor de accommodatie, voor materiaal en spelsuggesties, voor snacks en drank. 

Volgende afspraak? Elke eerste vrijdag om 19u30. Welkom!

Painting Together

GETUIGENIS

 Het was fijn dat er naar ons geluisterd werd. Ik kijk uit naar de volgende keer.

S. uit Duffel

Image by Clay Banks
bottom of page